Havsfiskeboken goes Baja California

Uppdaterad: 7 jan 2020


Medan det rådde tonfiskfeber på Västkusten drog Havsfiskeboken till Baja California för en två veckor lång fiske- och naturupplevelsetur från Cabo San Lucas till San Diego med stopp i Los Barriles, Bahia Magdalena och Bahia de los Angeles.

I stekande högsommarvärme fiskade vi från båt, mest nära land, och drog vi upp dorado, tuppfisk (roosterfish), yellowtail, grouper, sierramakrill, corvina och många andra exotiska arter. Och mästerfiskaren Markus tog en åttakilos jack crevalle direkt från stranden i Bahia de los Angeles – på en vanlig rödvit gäddwobbler.

Dessutom hade vi närkontakt med valhajar, mantor, wahoos, havssköldpaddor, sjölejon, delfiner och hammarhaj och såg blåvalar på avstånd.

#BajaCalifornia #roosterfish #jackcrevalle #dorado #corvina #yellowtail #valhaj

90 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla