Alltid fri frakt inom Sverige.
För kunder i Norge:
Ni rekommenderas att köpa boken via Adlibris i Norge, då boken där kan köpas med fri frakt.
Waje, Wide och en kock, Baja California (numrerad, inbunden och signerad specialupplaga)
Tillsammans med mästerkocken Richard Waje äter och dricker vi oss genom Baja California i Mexiko, från Cabo San Lucas till Tijuana. Richard lagar mat med lokala kockar, vi testar mexikansk gatumat, fiskar marlin och hälleflundra, möter smugglare, klappar valar, luftlandsätter öl till en tokig skotte och kikar på kondorer. ”Waje, Wide och en kock – Baja California” bjuder på njutning och äventyr och en mängd lättlagade recept på både handfasta mexikanska klassiker och nyskapade svexikanska läckerheter. Följ med långt bortom Baja Californias allfarvägar!
Den här boken ingår i den numrerade, inbundna och av Richard Waje signerade specialupplagan om totalt 200 böcker. Den vanliga flexobandsupplagan är slutsåld.
Författare: Lennart Waje och Michael Wide
Kock: Richard Waje
184 sidor i fyrfärg
Flexoband
ISBN-nummer: 9789197872904